Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası

Aviatrix, oyuncuların hız ile birlikte yükselen bir uçağın çarpma noktalarını tahmin ederek kazanç elde etmeye çalıştığı bir oyun türüdür. Bilinen ve oyuncuların tercih ettiği platformlardan birisi olan Galabet’in düzenlemiş olduğu Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası işte bu popüler Aviatrix oyunu üzerine düzenlenmiş olan bir turnuva olarak ortaya çıkmıştır.

Aviatrix Turnuvası

Oyunculara ekstra bir heyecan yaşatmayı hedefleyen oyunlardan birisi olan Aviatrix, çarpma noktasına göre oyuncuların aksiyon aldığı bir oyundur. Platform Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası olarak katılanların oyundaki başarılarına göre ödül kazanmalarına olunacak sunar. Galabet yalnızca bu tür turnuvalar düzenleyerek oyunculara yalnızca eğlence yaşatmak değil, aynı zamanda büyük ödüller kazanma fırsatı da sağlamaktadır.

Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası Katılım Şartları ve Kuralları

Site içerisinde düzenlenen Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası katılımı kullanıcılar için oldukça basittir. Oyuncular turnuva süresi boyunca bu oyunu oynayarak aslında turnuvaya dahil olurlar. Turnuvaya katılım sağlayabilmek için belirli bir katılım ücretine ihtiyaç yoktur.

Burada sadece oyunu oynamak turnuvaya katılmak için yeterli adımı oluşturur. Sıralamalar tamamen oyuncuların oyun içerisindeki performanslarına dayalı olarak değişiklik gösterir. Turnuva boyunca en çok puanı toplayan oyuncu büyük ödüllerden de payını alır.

Galabet 3 Milyon Ödüllü Aviatrix Turnuvası Ödülleri ve Kazanımları

Toplamda 3 milyon değerinde bir ödül sunan bu turnuva, oyuncuların geniş bir kazanç elde etmesine yardımcı olur. Ödüller bu bağlamda turnuva sıralamasında en yüksekte olan oyunculara dağıtılır ve kazananlar büyük para ödüllerine sahip olur.

Bunun yanı sıra bazı oyunculara çeşitli bonus ve promosyonlar da sunulabilir. Böyle büyük ödüllü turnuvalar Galabet platformunun oyun oynayıcı tabanını genişletebilirken kullanıcıların da daha fazla oyun oynamasını sağlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*